Crèdits Crèdits

Aquesta web i tota la infrastructura d'adminitració electrònica ha estat possible gràcies al suport, col·laboració i esforç de:

            

Salutació de la Batlessa Salutació de la Batlessa

 

Amics i amigues internautes,

 

com a batlessa de Campos m'és una immensa alegria poder saludar-vos a través d'aquest canal. Els nostres pares i padrins mai s’haguessin imaginat haver de viure en un món on les noves tecnologies són l’ordre del dia i de ben segur, que els nostres batles i regidors avantpassats tampoc mai haguessin imaginat haver de gestionar moltes situacions del municipi a través d’una pantalla. 

 

Aquesta era digital, que ens ha tocat viure, ens permet gaudir d’una sèrie d’avantatges per fer més fàcil els tràmits i les relacions del dia a dia. I per tant, aquesta pàgina n’és un clar exemple, ja que ens trobam davant un portal obert a la informació i a la comunicació entre l’administració i els ciutadans.

 

A cada apartat d’aquesta web, els campaners i visitants hi trobareu tot el que fa referència als nostres nuclis: la història, els llocs d’interès, les àrees i serveis, adreces i telèfons, així com les normatives i els acords dels plenaris municipals. D’altra banda, també vull comunicar-vos que l'Ajuntament de Campos està fent feina per poder oferir-vos ben aviat una nova Seu Electrònica amb la qual poder accedir a un catàleg de serveis i poder-vos relacionar electrònicament i d’una manera més efectiva amb l'Ajuntament. Mentrestant, vos deman disculpes per qualsevol error o falta de contingut que ja està en procés de restauració.

 

També m’agradaria aprofitar aquest espai per animar-vos a gaudir del nostre poble més enllà d’aquesta web. Com podeu veure, en els diferents apartats, el nostre poble és ric en patrimoni, gastronomia, natura, cultura i societat. Des de l’Ajuntament treballam per poder oferir-vos uns serveis i unes activitats que millorin el dia a dia de tots campaners, rapiters i coveters. Junts, amb tots vosaltres, farem possible que viure a Campos i visitar-lo segueixi sent un bon pla!

 

Quedam a la vostra disposició.
Moltes gràcies a tots,


 

Francisca Porquer Manresa,
batlessa de Campos.